Sail with us!

                

 

Scoala de navigatie Sail Adventures va ofera programe si cursuri recunoscute international atat pentru incepatori, cat si pentru cei care poseda deja un permis de conducator de ambarcatiune de agrement si care vor sa-si imbunatateasca aptitudinile pentru navigatie.

Cu scoala de navigatie Sail Adventures veti dobandi si/ sau imbunatati aptitudinile necesare pentru conducerea unei ambarcatiuni cu vele si motor, combinand procesul de invatare cu vacanta si distractia pentru a adauga un nivel la stadiul dvs de pregatire.

Cursurile practice se desfasoara pe ambarcatiuni performante, dotate la standarde in conformitate cu legislatia internationala.

 

 

Cursuri

Curs LRC

Certificatul GMDSS Long Range Certificate (LRC) trebuie obținut de toți posesorii certificatelor internaţionale de conducător de ambarcaţiune de agrement (indiferent de clasa certificatului) care navighează în afara apelor maritime naţionale şi, respectiv, căilor navigabile interioare ale României .

 Pentru obținerea certificatului LRC trebuie să  aveți vârsta minimă de 18 ani. Cursurile durează 2 zile, iar costul este de 150 €.

 

Curs navigatie clasa A

Certificatul internaţional de conducător de ambarcaţiune de agrement clasa A se poate obţine prin examen de către orice candidat care deţine certificatul internaţional de conducător de ambarcaţiune de agrement clasa B de minimum 2 ani şi a absolvit o formă de pregătire aprobată corespunzătoare clasei A

 Vârsta minimă: 18 ani

Desfășurare curs:

 • Teorie: 2 zile
 • Practică: 2 zile

Cost curs: 400 €

 

Curs navigatie clasa B

Certificatul internaţional de conducător de ambarcaţiune de agrement clasa B se poate obţine prin examen de către orice candidat care deţine certificatul internaţional de conducător de ambarcaţiune de agrement clasa C sau D de minimum 2 ani şi a absolvit o formă de pregătire aprobată corespunzătoare clasei B.

 Vârsta minimă: 18 ani

Desfășurare curs:

 • Teorie: 2 zile
 • Practică: 2 zile

Cost curs: 550 €

 

Curs navigatie clasa C

Certificatul internaţional de conducător de ambarcaţiune de agrement clasa C se poate obţine prin examen de către orice candidat care îndeplineşte următoarele condiţii:

 1. a absolvit o formă de pregătire aprobată corespunzătoare clasei C;

sau

 1. deţine certificatul internaţional de conducător de ambarcaţiune de agrement clasa D şi va susţine un examen de diferenţă la COLREG - Regulamentul internaţional pentru prevenirea abordajelor pe mare.

 Vârsta minimă: 18 ani

 

Practica/ certificate anterioare:

 • NU

Desfasurare curs:

 • Teorie: 2 zile
 • Practica: 2 zile

Cost curs: 150 €

 

Curs navigatie clasa D

Certificatul internaţional de conducător de ambarcaţiune de agrement clasa D se poate obţine prin examen de către orice candidat care îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:

a)a absolvit o formă de pregătire aprobată corespunzătoare clasei D;

sau

 1. b) deţine certificatul internaţional de conducător de ambarcaţiune de agrement clasa C şi va susţine un examen de diferenţă la RND - Regulamentul de navigaţie pe Dunăre.

Vârsta minimă: 18 ani

Practică/ certificate anterioare:

 • NU

Desfășurare curs:

 • Teorie: 2 zile
 • Practică: 2 zile

Cost curs: 150 €

 

 Curs Manevra navei cu vele (S)

 Orice persoană care intenţionează să navigheze cu ambarcaţiune cu vele trebuie să deţină un certificat internaţional de conducător de ambarcaţiune de agrement eliberat de ANR şi să facă dovada că a absolvit cursul de "Manevra ambarcaţiunii cu vele"(S), organizat de un furnizor de educaţie, de formare profesională sau de perfecţionare şi aprobat de către ANR .

 Vârsta minimă: 18 ani

Desfășurare curs:

 • Teorie: 3 zile
 • Practică: 3 zile

 Cost curs: 450 €

 

 

Contact

Nu ezita sa ne contactezi:

 0785 282 018

office@marinaeforie.ro