Evenimente

26 Jun

Marina Eforie va asteapta zilnic sa va bucurati de libertatea pe care ne-o ofera marea.

Va puteti bucura alaturi de cei dragi de croaziere la bordul velierelor disponibile in portul nostru.

Va asteptam alaturi de noi!

 

12 Aug

La data de 11 august 2016 a intrat in vigoare noul “Regulament privind cerinţele minime de pregătire, precum şi condiţiile de obţinere a certificatelor internaţionale de conducător de ambarcaţiune de agrement”.

More detail
01 Sep

Regatta Callatis 2015, Trofeul Black Sea Sailing editia a IV-a si Romania Cup 2015 si-au desemnat castigatorii

More detail
27 Aug

Marina Eforie gazduieste, in perioada 28 - 30 august 2015, un eveniment de avengura in lumea yachtingului – Regata Callatis 2015,contand ca a doua si ultima etapa a Trofeului Black Sea Sailing, editia a IV-a. Regatta Callatis este organizata de Asociatia Black Sea Sailing in parteneriat cu Clubul Sportiv Black Sea Competition, Clubul Nautic Roman si FAPT Sailing Club, cu sprijinul Marinei Eforie si Sail Adventures.

More detail
26 Aug

Trofeul Black Sea Sailing este organizat pentru al patrulea an consecutiv de Asociatia Black Sea Sailing, in Marina Eforie. A patra editie a Trofeului Black Sea Sailing este formata din doua etape: Regatta Poseidon, care a avut loc tot in Marina Eforie in perioada 19 - 21 iunie 2015 si Regatta Callatis, competitie ce va avea loc in acest sfarsit de saptamana (28 – 30 august) in marina din localitatea Eforie Nord.

More detail

Contact

Nu ezita sa ne contactezi:

 0785 282 018

office@marinaeforie.ro