La școala de navigație “Sail Adventures” primăvara începe cu vești bune.  Dăm startul înscrierilor pentru următorul curs de navigație.

Prima sesiune de cursuri teoretice de navigație a avut loc în perioada 19 – 21 februarie 2016 la București, Hotel Hilton Athenee Palace. Deoarece ne-am bucurat să avem alături de noi un număr mare de cursanți, ne-am decis să organizăm o nouă serie de cursuri în perioada 1 – 3 aprilie 2016. Același loc, aceeași oră! În traducere, ne vedem la București, Athénée Palace Hilton, Str. Episcopiei nr 1 – 3, Hilton Meetings, etaj 1.

Prin înscrierea și participarea la cursurile de navigație organizate de școala de navigație “Sail Adventures” veți dobândi și/ sau îmbunătăți aptitudinile necesare pentru conducerea unei ambarcațiuni cu vele și motor. Cursurile sunt astfel concepute încât procesul de învățare se “împletește” perfect cu vacanța și distracția.

Cursurile practice se vor desfășura după începerea sezonului de yachting 2016 (1 mai), în Marina Eforie,  pe ambarcațiuni performante, dotate la standarde în conformitate cu legislația internațională.

Înscrierile au început. Ne puteți contacta pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la numerele de telefon 0726 076 796 sau 0785 282 018.

Contact

Nu ezita sa ne contactezi:

 0785 282 018

office@marinaeforie.ro