Restaurant "Sailors"

Restaurantul “Sailors” este o locatie discretă, ferită de zgomotul din oraş, care te asteapta intr-un ambient placut chiar pe malul marii, in incinta Marinei Eforie. Restaurantul te va atrage si cuceri prin design-ul modern, un meniu atent alcatuit care sa satisfaca si cele mai exigente gusturi, piscina cu apa de mare, linistea si frumusetea din Marina Eforie.

 

 

Fie ca te-ai hotarat sa iti petreci concediul la mare sau esti un localnic ce vrea sa petreaca o seara linistita in oras, poti alege sa savurezi din preparatele si vinurile care se regasesc in meniul noului restaurant deschis in Marina Eforie, restaurant “Sailors”.

Restaurantul “Sailors” isi asteapta clientii cu preparate din bucataria internationala, preparate din peste, mic dejun, iar la cerere, meniuri pentru nunti, botezuri, evenimente culturale, lansari, seminarii, aniversari, banchete, majorate sau alte evenimente speciale din viata ta.

 Daca vrei sa servesti micul dejun pe terasa special amenajata in Marina Eforie sau sa inchei seara cu un pahar de vin bun in zgomotul valurilor si admirand ambarcatiunile din port, restaurantul “Sailors” te asteapta zilnic incepand cu ora 09.00 de luni pana joi sau de la ora 10.00 de vineri pana duminica. De mentionat ca bucataria se inchide in fiecare seara la ora 23.00.

 De asemenea, demn de mentionat este faptul ca restaurantul dispune de o piscina cu apa de mare. Tot aici puteti servi un fresh direct pe sezlongurile amplasate langa piscina sau o bautura racoritoare in interiorul racoros al restaurantului.

 Restaurantul “Sailors” are 100 de locuri, dispuse in interior sau pe terasa. Acesta este amenajat in incinta Marinei Eforie (fost Port Belona), in localitatea Eforie Nord, strada Marii.

Contact

Nu ezita sa ne contactezi:

 0785 282 018

office@marinaeforie.ro